Martijn

Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam als docent economie op de middelbare school. Het vak hangt uiteraard samen met de financiële markten in de breedste zin van het woord, dat betekent van aandelen, tot opties en crypto.

Naast deze markten ben ik mezelf ook gaan verdiepen in de forexmarkt, een zeer volatiele en dus ook risicovolle markt die 24/5 geopend is. Begin 2022 kwam ik in contact met de traders van RoboDev en ben met hun gaan software gaan werken. Ze hebben een consistent algoritme ontwikkeld dat manueel wordt bijgestuurd.

Omdat ik zelf overtuigd ben van hun kennis en kunde wil ik mensen die iets willen proberen met Forex in contact brengen met een goede partij. Er zijn immers veel cowboys en partijen op de markt die je signalen of anderszins abonnementen willen verkopen vooral voor eigenbelang, meestal draai je verlies.

Robodev heeft mij gevraagd mijn ervaringen met hen eerlijk te delen en een aantal blogs en nieuwsberichten te publiceren die samenhangen met Forex en de ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Uiteraard blijft het een belegging met een hoog risico en zijn er absoluut geen garanties op winst. Je kunt echter starten met een relatief laag bedrag en moet zelf de afweging maken of je dat bedrag ook zou kunnen missen wanneer het onverhoopt mis zou gaan. Ik geef vanzelfsprekend geen advies, maar kan alleen mijn eigen ervaring delen, die is positief.

Mochten er vragen zijn, schroom dan niet ze aan mij te stellen via het contactformulier en lees de disclaimer op de site goed door.

Pin It on Pinterest

Share This